The Info Simona - One Way Street

Bra rehabiliteringsresor

Det är ju underbart att resa och det finns så många ställen som man kan åka till och som man kan se och upptäcka. Ja det finns många olika typer av resor som man kan göra och det bero ju på vad det är för typ av resa som man vill göra och som man känner är det som man behöver. Det finns bra rehabiliteringsresor som man kan ta och som är bra om det är just rehabilitering som man behöver. Då kan det vara väldigt skönt att kunna åka på en sån resa där man verkligen kan få bli bättre och koppla av och jobba med det man behöver göra men i en annan miljö och i en varmare miljö.

Bra att kunna byta miljö

Det är bra att kunna byta miljö och det är ju underbart att det går att göra och att man kan få det att bli så bra som möjligt när man känner för det. Ja så att ta en sån resa kan hjälpa en att bli friskare lättare och snabbare. Ja det är ju härligt att det finns så mycket som man kan göra och som man känner är det som man vill göra. Det kommer att underlätta en hel del.
Hur som helst så är det underbart att resa tycker jag och jag mår bra när jag har en resa inbokad och man vet att man kommer att kunna njuta och ta det lugnt när man är där. Det är väldigt skönt och avkopplande och något som jag njuter väldigt mycket av att göra. Det är ju olika vad det är som man tycker om och vad det är som man känner är det som man vill göra och som man mår bra av. Ja och för mig är det att resa och se nya saker och att vara i värmen.